Dragi naši mladenci, restoran Grand Ada se neprestano trudi da Vaš najsvečaniji dan učini savršenim. Pripremili smo pregršt poklona, koji će olakšati organizaciju i Vašem venčanju dati bajkovitu notu.


Navlake za stolice i mašne u raznim bojama, kao i dekorativne salvete, suknjice za sve stolove, ogledala i vaze za cveće na stolovima, dodatno će doprineti svečanom ambijentu našeg restorana.

A plamen sveća u velikom svećnjaku na mladenačkom stolu, goreće u ritmu Vašeg prvog plesa. Na ulazu u restoran biće istaknut spisak gostiju, sa šematskim prikazom plana sedenja, a ljubazna hostesa će se pobrinuti da se Vaši gosti udobno smeste.

Naši mladenci ne moraju brinuti oko protokola, jer je za koordinaciju kompletne svečanosti zadužen menadžer restorana.

BEK_2776.jpg

Restoran Grand Ada poseduje led rasvetu u celom restoranu, a „Light Man“ će se pobrinuti da ulazak mladenaca, prvi ples, kao i prvi slatki zalogaj mladenačke torte bude posebno obeležen, on će vam takodje garantovati fantastičnu atmosferu tokom cele Vaše svečanosti.

MAR_9218.jpg

shutterstock_148135481.jpg

Želimo da vaš brak započnete slatko i glamurozno, zato Vam poklanjamo mladenačku tortu i dve boce šampanjca koje se iznose u suvom ledu.


Većina mladenaca želi da se na večnu ljubav zavetuje u prirodi. Zato restoran Grand Ada u svom kompleksu ima i „Srećnu baštu“.

Naša bašta za građanska venčanja opremljena je „ kućicom za venčanja“ sa baldahinima, cvećem i crvenim tepihom, kao i stolicama sa navlakama i mašnama, barskim stolovima, drvenim klupicama i raznim cvetnim aranžmanima koji će učiniti vaše građansko venčanje bajkovitim.

Nakon što izgovore sudbonosno „DA“ mladenci se mogu fotografisati na „mostu ljubavi“ ili pored „romantične fontane“.

3.jpg

Da bi zadovoljili sve potrebe naših gostiju, restoran poseduje parking za sve goste, koji je pokriven video nadzorom, a uz to je obezbeđen i redar na parkingu koji će se brinuti o bezbednosti vozila sve vreme slavlja.


I na kraju dana kada zajedno goste ispratimo kućama, a Vas naše drage mladence u mladenački apartman koji se nalazi u kompleksu restorana, ostaje nam samo da se nadamo da će prvo oko čega ćete se u braku složiti biti da je „GRAND ADA“ pravi izbor.

                                                                 ŽIVELI I SREĆNO!

1.jpg