Najluksuzniji restoran u okolini

Restoran “Grand Ada” se nalazi u beogradskoj oazi, na makiškoj strani Ade, na samo 7 kilometara od centra Beograda. “Grand Ada” je restoran sa dugom tradicijom, ali u renoviranom prostoru. Prostor kapaciteta od 150 do 450 mesta uređen je sa puno elegancije i u toplim tonovima. 

Prostrani, mozaikom istaknuti, podijum za igru učiniće Vas i Vaše zvanice plesnim zvezdama, a raskošno osvetljenje u bezbroj boja dodatno će podgrejati slavlje disco atmosferom.

ss.jpg

basta.jpg

Da.

Fontana u centralnom delu restorana je ipak ono na šta smo najponosniji. Ona će Vam omogućiti da, bez obzira na vremenske uslove, fotografije sa Vašeg venčanja budu magične. Dok u pozadini slapovi vode lagano teku i sa finim kamenom recituju nežne stihove, Vaše je samo da se nasmešite! 

U kompleksu našeg restorana izgradili smo “srećnu baštu”.

Kada se priroda budi, sve cveta i ozeleni, svoje sudbonosno “DA” pred matičarem recite upravo u romantičnom ambijentu naše “srećne bašte”, a potom se zagledajte u Vaš nasmejani odraz u bistroj vodi, zamislite prvu zajedničku želju i bacite novčić sa “mostića ljubavi”.

Nismo zaboravili ni najmlađe goste. Za njih smo, tik do “srećne bašte” izgradili mali dečiji park.


Dekoracije po vašim željama

Ponosni smo na stručnost i ljubaznost našeg osoblja. Oni, na dan Vašeg venčanja, vode računa o Vašim zvanicama. Naši kuvari će, pripremajući specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, zadovoljiti i najspecifičnije ukuse. Uslužno osoblje će se pobrinuti da gostima ništa ne nedostaje.

Naš dekorater, će ukrasiti besprekoran prostor restorana po Vašim željama i idejama. Jelovnik našeg restorana prilagođava se Vašim potrebama i zahtevima.

Svim Vašim zvanicama na raspolaganju je i veliki parking sa video nadzorom i obezbeđenjem.

IMG_4085a.jpg